مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه پاسـتا آرابياتا



مواد لازم برای پاسـتا آرابياتا , طرز تهیه انواع پاستا
مواد لازم :

 روغن زيتون  چهار قاشق غذاخوري
 سير  سه حبه
 گوجه ‌فرنگي خردشده  400 گرم
 فلفل قرمز  1/4 قاشق چايخوري
 آويشن يك قاشق چايخوري
پاستا پنه 350 گرم
پنير پارمزان رنده‌شده 25 گرم يا يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه :
پاستا را در آب در حال جوش ريخته و به مدت 8 تا 10 دقيقه بپزيد. براي تهيه سس، در ظرفي روغن ريخته و سير را تفت دهيد و گوجه‌فرنگي  و بقيه مواد را اضافه كنيد. وقتي سس آماده شد. (زماني سس آماده است كه گوجه‌فرنگي‌ها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نماييد.

منبع : groohashpazi.blogfa.com